trende

Ahşap Paletli IBC

Ahşap Paletli IBC

Ahşap Paletli Ibc tanklar hacim olarak büyük olması nedeniyle taşıma ve kaldırma kolaylığı sağlaması amacıyla ve dış darbelere dayanıklı olması için kafes sistemi ile korumalıdır. Bu özellikler büyük hacimli olması ve korunaklı olması ile tercih edilmektedir. Ahşap Paletli Ibc tank adıyla bu ambalaj ürünlerinin çelik ve tahta paletli olmakla birlikte plastik paletli olarak da üretilmektedir. Kontamine olmuş Ibc tanklar, TSE standartlarına uygun Çevre Ve Orman Bakanlığı’ndan lisanslı taşıma araçlarımızla alınıp lisanslı olan tesisimizde uygun koşullarda depo edilmektedir. Depo edilen bu kullanılmış ürünler akıntılara karşı gerekli önlemler alınarak çevre kirliliğinin oluşmaması sağlanmaktadır. Atıklarla kirlenmiş olan her Ibc tank uygun şartlarda tesisimizde temizlenip, yenilenerek üretime ve piyasaya geri kazandırılmaktadır.

IBC Tanklarının Avantajları

IBC tanklarının kapasitesi 1000 litredir.

IBC tanklar tamamen geri dönüştürülebilir maddelerden üretilmektedir. Doğa dostu yapıda olan bu tankların çevreye bir zararı yoktur.

IBC tanklar içerisine konulan madde ile reaksiyona girmeyecek yapıdadır. Bu sayede, kimyasal maddeler tanklar içerisinde güvenli bir şekilde korunmaktadır.

IBC tanklar kolaylıkla taşıma, boşaltma ve depolama imkânı sunmaktadır.

Whatsapp
ALTUN Admin
ALTUN Admin
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?